ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Калин Врачански се готви за нова роля на хирург

отпечатай новината

01.10.2010 13:00 | Видян 5474 пъти

Калин Врачански се готви за нова роля на хирург

Актьорът от „Стъклен дом" припаднал по време на операция. Блондинът посетил хирургията и присъствал на операция по отстраняване на бъбрек.

Ако сте решили, че Калин Врачански е решил да учи медицина грешите. Актьорът се подготвя за ролята на хирурга Иван Руменов, във филма „ Още нещо за любовта".

Кървавата сцена в операционната не се отразило добре на новия сексимвол на българското кино и той се свлякъл на земята.

Темата, вълнуваща многобройните фенки на актьора обаче е друга - с кой споделя леглото си Калин Врачански? Говори се, че половинката на Камен от „Стъклен дом" била отмъстително ревнива.

Двамата се запознали лятото, докато почивали на къмпинг „Смокиня", и от тогава не са се разделяли. Може би болезнената ревност на приятелката му е вследствие на многобройните неприлични предложения, валящи към Врачански. Напомняме ви обаче, че предишната половинка на актьора - Силвия Петкова, предприемаше подобна тактика, която не пожъна успех.

След като двамата демонстрираха, че са по-влюбени от всякога, актрисата хвана в крачка прелюбодееца. Русокосият актьор бил списан на място с новата си изгора - засукана 22-годишна гримьорка. Развръзката била в полза на Калин Врачански, след като Силвия сложила край на дългогодишната им връзка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !