Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившата на Врачански: Нямам гадже, но не съм свободна

отпечатай новината

19.09.2010 09:00 | Видян 11049 пъти | Гласували 1

Бившата на Врачански: Нямам гадже, но не съм свободна

Любовта е абсурдна работа. Да нямаш гадже, не значи, че си лягаш сам. Обратното също е вярно.
Звездата от новия български филм Лов на дребни хищници Силвия Петкова призна пред Супер 19', че след Калин Врачнски не е имала сериозна връзка. „Това не означава, че съм свободна“, уточни брюнетката по време на предпремиерата на лентата. Петкова добави, че вече не обръща внимание на клюките за връзката й със звездата от Стъклен дом.

„По наш адрес се изписаха кофи с мастило. Най-много се ядосах, когато прочетох, че всеки ден съм била на снимките на Стъклен дом, защото съм го ревнувала. Пълни щуротии! Не съм стъпвала на снимачната площадка и никога не съм го ревнувала. Имаше пълна свобода. Просто интимните ни чувства прераснаха в приятелки“, откровеничи актрисата.

Иначе Лов на дребни хищници има всички данни да се превърне в хит. По нищо не личи, че лентата на Цветодар Марков е заснета точно за 21 дни. Главната героиня, играна от Петкова, се казва Хали – нахакана тийнейджърка, която преследва целите си на всяка цена. Партнират й Бойко Кръстанов – Дани от Стъклен дом, с когото са си дружки от НАТФИЗ, и носителката на Аскеер Яна Титова. В другата сюжетна линия главните действащи лица са позабравеният Мариан Вълев и големите Христо Шопов и Стефан Мавродиев.
Най-интересен е героят на Шопов – мафиот, в когото се борят доброто и злото. Някои още на първата прожекция на филма в Кан през май направиха паралел между персонажа му и Любен Гоцев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !