Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

"Остава" с концерт пред The Mall по повод премиерата на "Лов на дребни хищници" на 15.09

отпечатай новината

10.09.2010 15:45 | Видян 3876 пъти

Много rock’n’roll ще се лее пред The Mall (бул. Цариградско шосе 115), по повод премиерата на най-новия български филм „HDSP: Лов на дребни хищници”. Със съдействието на Zagorka, на 15.09., от 20,40 часа, „Остава” ще свирят час и половина свои обичани парчета, част от които звучат в най-новото попълнение на българското кино. В саундтрака на „HDSP: Лов на дребни хищници” са включени песни от албума „Rock’n’Roll Song Designer”. 

Режисьор и продуцент на „HDSP: Лов на дребни хищници” е Цветодар Марков, като това е дебютният му пълнометражен филм. Сценарият е дело на Христиан Ночев, сценарист и режисьор на филми и телевизионни предавания („Граница”, „Коледата е възможна”, „Ку-Ку”, „Шоуто на Слави” и др.) Оператор е Антон Бакарски, чието  постижение е „Открадната светлина” (“Svetlana’s Journey”), с награди за най-добър късометражен филм от 9th Hollywood Film Festival и от International HD Festival в Лос Анджелис през 2005 г.

Една от главните роли е на Владо Георгиев (Михаил), познат от филма на Илиян Симеонов "Пазачът на мъртвите", когато е само на 15 години. В другата главна роля е Мариян Вълев (Синатра) от "Граница", който се появява на екран след дълго отсъствие. В образа на „тартора” на компанията Хани е новото кино-откритие Силвия Петкова. Ще видим и Стефан Мавродиев във второстепенната роля на Кондов, както Христо Шопов в ролята на Чакъра. Част от актьорския състав са още Людмила Сланева, Бойко Кръстанов (познат от сериала „Стъклен дом”), Яна Титова, Гергана Кофарджиева и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !