Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Синът на Виолета и Китаеца – футболист или певец

отпечатай новината

12.10.2010 11:40 | Видян 6166 пъти

Синът на Виолета и Китаеца – футболист или певец

От предаването „На кафе” бяха на гости в дома на музикалния продуцент Николай Първанов – Китаеца и съпругата му Виолета. Младите родители показаха 8-месечния си син Ники и разказаха за грижите и възпитанието на малкия. „Не знам дали ще става футболист, както искаше баща му, но много пее” – сподели Виолета. Тя вече не се занимава само с отглеждането на бебето, а и помага на съпруга си в музикалната им компания „Real Enterprises”.

Пеенето в момента не е на дневен план при Виолета и певицата не даде конкретен отговор кога може да се върне на сцена. Ники Китаецът пък от своя страна разказа, че компанията му върви „бавно, но славно” и поясни за новото попълнение – Денислав - „С него сме дългогодишни приятели. Надяваме се занапред да имаме успех и двамата.” Денислав подписа договор с „Real Enterprises” преди около месец и издаде песента „Дюнер кючек”. Вече е факт и клипът към парчето – снимките са приключили и съвсем скоро видеото ще е в медийното пространство.

Същото важи и за клипът на Даяна – другата изпълнителка на „Real Enterprises”. Талантливата певица снима видео към новата си песен „Вземи ми всичко”. „Песента е чувствена балада и беше съвсем логично да получи емоционален, нежен, трогателен клип” - похвали се Даяна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !