Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

БЕЗПЛАТНИ УРОЦИ ПО ТАНЦИ В DANCE ACADEMY

отпечатай новината

14.10.2010 10:00 | Видян 3661 пъти

БЕЗПЛАТНИ УРОЦИ ПО ТАНЦИ В DANCE ACADEMY

Точно 2 месеца преди Коледа, Ана Дончева и Фил Сърмов решиха да изненадат  софиянци с чудесен подарък! Танцовата академия отваря вратите си за всички желаещи да се забавляват и открият своя любим танци, при това напълно безплатно!

На 23 октомври Dance Academy обявява свободен вход от 9 до 21ч. Точно 12 часа за латино, зумба, танго, народни танци, индийски и ориенталски, дори пилатес и йога за големи и малки и то с най-добрите преподаватели на България. Капка Кумар, Станислава Гочева –Стаси, Жана /екс Адреналинка/, Ана и Фил ще посрещат родители и деца , а накрая на деня ще спретнат и уникално денс парти, на което всички ще танцуват заедно. Целта на Ана и Фил естествено е да запалят колкото се може повече хора по танците и въобще движението. Според г-ца Дончева, която учи психология „Движението, общуването с другите  е най-доброто не само за тялото, но и за душата!”.

Уроците ще вървят  и в 3-те зали едновременно. Така  родителите могат да оставят детето си в часа по народни танци за деца  например, докато те вземат урок по бални танци. Няма ограничения за възраст, нито за брой часове, в които можеш да се включиш. До дни на сайта на Академията ще има точен график какво се случва по часове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !