Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Любимецът на John Digweed - Guy J за пръв път с парти в Червило на 22ри октомври

отпечатай новината

18.10.2010 16:40 | Видян 1922 пъти

Любимецът на John Digweed  - Guy J за пръв път с парти в Червило на 22ри октомври

Mеката на модерния хаус – легендарният клуб Червило навлeзе с «БУМ» в зимния парти сезон. С грандиозно три дневно откриване миналия уйкенд нощният властелин на жълтите павета в столицата доказа, че 13 години начело в скромната българска клубна история имат значение. Елегантно позлатена голяма зала, подобрена baby box, напомпана саунд система, нов мениджмънт и безкомпромисен международен букинг– желязна формула за да ви посрещнем в Златната ера на Червило.

След вдъхновяващия дебют на родна сцена на палавника Seth Troxler e ред да ви представим за първи път в Сoфия вундеркинда на Bedrock records - Guy J.
Докато всички чакаме с нетърпение втория му самостоятелен албум  планиран да излезе на музикалания пазар тази зима израелският топ продуцент и DJ ще забие в Червило на 22 октомври. Златното момче на Bedrock oбра овациите със сета си на първото издание на фестивалa Insomnia това лято и бързо си заслужи покана за столицата. Като истинскa бомба със закъснител Guy J винаги успява да възпламени публиката си миксирайки уверено мелодичен хаус с техното пропагандирано от Guy Gerber и Richie Hawtin, което пък го направи любимия подгряващ диджей на самия John Digweed.

Eдва ли има уважаващ сeбе си клабър, който да е пропуснал убийствения хит на израелския продуцент «Lamur» за Bedroock, който пожъна бурни овации от елита на денс гилдията и то само година, след като престижният лейбъл на Digweed издаде и първия му самостоятелен албум. Дори преди да избухне на сцената с  «Esperanza» през 2008-а, Guy J вече беше ремиксирал някой от най-големите в бизнеса. Заслужил огромната подкрепа на John Digweed и Bedrock Records продукциите на младият израелец се превърнаха в легендарни. Парчета като Lamur, Gekо и Shaman, както и ремикси с Way Out West, Henry Saiz и Sasha намирaха бързо пътя към кейсовете на диджеи, CD колекции и USB-тата от северния до южния полюс.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !