Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ели Гигова и Петко Димитров искат дете

отпечатай новината

26.10.2010 13:20 | Видян 8333 пъти

Ели Гигова и Петко Димитров искат дете

В понеделник вечер гости в „Шоуто на Иван & Андрей” бяха светската двойка Ели Гигова и Петко Димитров. Дамата е блондинка, дъщеря на милионер, водеща в сутрешния блок на Нова телевизия в тандем с Витомир Саръиванов и постоянно е обвинявана, че всичките си успехи дължи на своя баща. Нейният партньор е богат бизнесмен, собственик е на едно от най-нашумелите заведения в София и е известен български плейбой. 

Един от поводите за тяхното гостуване бе, че вчера адресирали официално обръщение до медиите, в което се казва, че ако медиите пускат лъжи за тях, те от своя страна ще ги съдят. „Когато ти слагат лъжи в устата, е просто нелепо и некоректно!” – категорична бе водещата. „Надали ще променим нещо, но сме длъжни поне да опитаме!” – допълни Петко. Ели Гигова обясни: „Не става въпрос за война, а за нещо лично, което няма нищо общо с Нова телевизия!”.

Петко разказа за една от последните лъжи, които се спрягали по техен адрес. След свое участие в едно столично заведение, поп-фолк певицата Алисия си тръгнала и влязла в неговата кола, при положение, че в това време Петко бил в Италия. Така се родил и слухът, че Алисия се разделила с Валери Божинов и тръгнала с Петко Димитров.

От лятото насам Андрей има сходни проблеми с медиите заради развода си със сръбската красавица Даниела. Ето защо според него битката, която най-обсъжданата светска двойка е предприела, е загубена. А Иван смята, че явно хората имат нужда от подобни клюки, защото жълтите издания са най-продаваните в България.

На въпрос ще има ли най-после сватбата между тях, Петко отговори, че ще направят тази крачка в живота си, когато те го поискат, а не медиите. За връзката си с привлекателния бизнесмен Ели Гигова сподели, че едни взимоотношения са пълноценни, не когато има контрол, а когато има свобода. Той я убеждавал, че не е плейбой, а само бил набеден за такъв.

За това дали искат деца водещата на „Здравей, България!” бе категорична: „Да със сигурност!”. А нейната половинка сподели, че въпреки че вече има дете, иска още едно. С Ели имали много романтични преживявания.

Първата среща на Петко с бащата на Ели минала добре и по думите на възлюбеният ѝ всичко било нормално, противно на неговите очаквания. На шестнадесет години и половина чаровницата заминала за Франция и шест години останала там. Това повлияло баща й да не я ревнува.

Иван & Андрей бяха любопитни защо жена с нейните финансови възможности работи. А скорошното попълнение на Нова телевизия – Ели Гигова отговори: „Всеки човек иска да се чувства ценен, значим и да постигне нещо в живота!”. Петко пък сподели, че след пет години се вижда женен и с поне още едно дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !