Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена разсъблече Night Flight на Димитровден

отпечатай новината

27.10.2010 15:20 | Видян 8846 пъти

Галена разсъблече Night Flight на Димитровден

Най-голямата купонджийка сред фолк певиците - Галена, се оказа и неуморна, когато става въпрос за шоу с много смях, красиви момичета и „Максимус“. Мускулестите мъжаги от формацията се завърнаха триумфално на сцената след кратка ваканция и всеки вторник ще забавляват гостите на Night Flight с новата си, още по-разгорещяваща дамите програма. 

Димитровден се оказа изключително подходящ за новото начало, особено в компанията на Галена. Изпълнителката на актуалния  хит „Запали“ провокира гостите на клуба да захвърлят задръжките си и да лудуват с нея. От втора покана нямаше нужда. Галена бе заразително щура и много скоро към нея се присъедини и Азис.

Двамата показаха нагледно как трябва да започне и завърши една щура нощ. Сред многобройните сексапилни момичета беше и една от най-актуалните красавици, която в момента е корица на известно мъжко списание – Тина. Танцьорката в Night Flight избра да прeкара последната последната вечер в България сред приятелки, преди да каже „Да” на своя избраник във Финландия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !