Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Есил Дюран: „Правя музиката като секса!”

отпечатай новината

29.10.2010 17:40 | Видян 13006 пъти | Гласували 1

Есил Дюран: „Правя музиката като секса!”

Певицата, чийто нетрадиционни импровизации във фолк клуб  БИАД разбуни духовете в чалга средите, отново провокира  почитателите и колегите си. След като пя джаз с Ивана, Есил Дюран включи в станалите традиция пиано бар вечери и друга своя колежка -  Емилия. Със своите дуетни изпълнения темпераментната Есил и баладичната Емилия вдигнаха на крака публиката в БИАД.

Двете представиха в различен аранжимент едни от най-големите чалга хитове и евъргрийни. Кулминация на програмата бе изпълнението на песента на Румяна „Две очи разплакани”. Сред гостите, които се наслаждаваха на вечерта бе и журналиста и бивш телевизионен водещ – Иво Инджев, който пристигна в компанията на съпругата си. Певецът Стефан Илчев пък подкрепи с бурни аплодисменти изявата на двете си колежки.

Малко преди да започне участието си Есил Дюран направи шокиращо признание пред екипа на заведението, като сравни музиката със секса, който прави. „Една незабравима вечер – било то с публиката, или с любимия се постига по един и същи начин. Като изляза на сцената първо се заигравам с гостите. Същото правя и в любовта – винаги започвам с прелюдия. След това се старая да събудя интереса на хората, които са дошли да се забавляват.

По същия начин  действам и с партньора си. После „качвам горе на черешата”  почитателите си, за да изпитат наслада. И в любовта постъпвам така -  старая се любимият да изпита удоволствие. В края на изявата си укротявам публиката с нещо лирично, така както правя и в любовта – с ласки успокоявам половинката си.”  - обобщава певицата. За разлика от романтично настроената Есил, преди участието си Емилия бе на съвсем друга вълна. Изпълнителката на „Целувай ме”  си търси усилено апратамент в София, където окончателно се мести да живее със сина си Иван. Дали ще бъдат тримата с Коко  – остава да разберем.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !