Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Световноизвестен VJ подкрепя третият рожден ден на BLAME тази събота.

отпечатай новината

04.11.2010 14:40 | Видян 2503 пъти

Световноизвестен VJ подкрепя третият рожден ден на BLAME тази събота.

Тази събота, 6-ти ноември, Yalta Club ще бъде домакин на третият рожден ден на парти серията BLAME. В нощта на събитието, организаторите от Elevate ще представят своята нова 12-часова музикална концепция, която ще бъде визуално подкрепена от холандският видео артист Mark Pistoor, който е част от турнетата на артисти като Armin Van Buuren и Sander Kleinenberg. Именно ангажименти със Sander, възпрепятстват присъствието му в събота вечер, но това няма да попречи на гостите на партито да се насладят на специално подготвените за BLAME визии към голяма част от парчетата, които резидент диджеят на партито Liubo Ursiny ще представи в своя маратонски сет.

Получилият световно признание VJ попада на българската марка при едно от посещенията си у нас и проявява интерес, който води до начало на колаборацията помежду им. Последната му седмица е изцяло посветена на родният проект и комуникация с организаторите на събитието, чиято цел е максимална координация между музиката и видеото по време на вечерта. За да подсилят визуалната част на партито, от екипът на BLAME ще монтират два огромни мултимедийни екрана в основната зала на Yalta Club, които ще бъдат синхронизирани със светлинното шоу в клуба.

 В нощта на 6-ти ноември, BLAME отново ще обединени в себе си музика, визия и пърформанс, като за последното ще се погрижи новосформиран екип от артисти. Декорацията в клуба ще бъде сред изненадите за гостите на събитието, най-неуморните от които ще могат да станат част от чисто новата афтър-парти концепция BLAME Afterhours, стартираща в 6 сутринта в изцяло обновената малка зала на Yalta Club.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !