Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Вероника промотира „Последният ангел” и прави подарък-изненада на феновете си

отпечатай новината

05.11.2010 13:40 | Видян 4843 пъти

Вероника промотира „Последният ангел” и прави подарък-изненада на феновете си

Вероника промотира днес  дългоочакваното си парче „Последният ангел”. Звездата на Diapason Records реши да изненада феновете си и с интересен подарък – сингбека на песента, който всички ще могат да теглят свободно от интернет.

Още преди време певицата бе готова със записа на парчето, но оставаше да се доизпипат някои финални елемента по него и затова се забави пускането му. „За първи път работя с младия композитор Мартин Димитров и двамата бяхме много въодушевени от съвместния си проект. Искахме всичко да е издържано до най-малкия детайл. Внасяхме нови идеи и се надявам да сме постигнали добър резултат. Все пак последната дума ще имат феновете.”, поясни атрактивната изпълнителка.

Новият проект има доста по-нестандартно звучене и със сигурност ще се отличи на фона на останалите комерсиални парчета в попфолка. Звездата на Diapason Records сама е създала текста към парчето и обещава, че то ще напомни на феновете за „предишната Вероника”.

Едновременно с промоцията на парчето „Последният ангел” певицата реши да направи и своеобразна изненада към почитателите си като им подари сингбека. „Така всеки ще може да го изпълнява по своя начин, така както го чувства.”, аргументира се тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !