Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела с подарък CLK

отпечатай новината

10.04.2008 14:29 | Видян 16310 пъти | Гласували 2

Емануела с подарък CLK

Певицата с изумрудените очи Емануела се сдоби с чисто нов мерцедес – модел CLK, черен кабриолет. Колата е с бял кожен салон и много подхожда на хубавицата. Лъскавият автомобил е подарък от скъп за нея човек по случай издаването на първия й самостоятелен албум, който ще се появи на музикалния пазар до броени дни. Така чаровницата се радва на два страхотни подаръка- нова кола и нов албум.
„Запознай я  мен” е предизвикателното заглавие на дебютния албум на Емануела. В него са включени 10 парчета, като някои от тях вече са познати- хитовете: „Мили мой, ангел мой”, „Аз”, „Нищо мъжко” и „Дълго, сладко”. Този албум е сбъдната мечта за певицата.
Красивата Емануела снима невероятен клип преди седмица. Във видеото певицата получава скъпи подаръци, един от които е уникалният черен мерцедес.
„Толкова много го харесах това „бижу” и явно съм си го пожелала от сърце! Съдбата си знае работата и вече е мое”, не можеше да скрие вълнението си изпълнителката на парчето „Да си плащал”.
Емануела си „пада” по атрактивните автомобили. Преди няколко седмици певицата караше невероятно ферари, сега „лудува” из софийските улици с мерцедес CLK.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !