Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стефка Костадинова прескочи и Лили Иванова

отпечатай новината

10.11.2010 17:20 | Видян 11378 пъти

Стефка Костадинова прескочи и Лили Иванова

Социологическо проучване определи Стефка Костадинова за най-влиятелната жена в България. “Мис 209 см” изненадващо “надскочи” Лили Иванова, Кристалина Георгиева, Стоянка Мутафова и Ани Салич, които допълват Топ 5.

Стоянка Мутафова е легенда в театъра и киното. Аз съм й огромен фен. Според мен всяка една от тези жени заслужава също да е на първо място.

Лили Иванова е велика, велика... Тя е една история. Аз съм израснала с нейните песни. И до ден днешен тя има уникален глас и никога не може да бъде забравена. Кристалина Георгиева е новото, свежото лице в българската политика. Не я познавам лично, но начинът, по който се справи на изслушването за еврокомисар, е възхитителен.

По принцип нейното място бе тук, в България, за да помага на държавата. Но така са се стекли нещата, че трябваше да я викат от Световната банка, за да спасява положението, и тя се справи блестящо. Ани Салич, освен че е отличен водещ на новини, е с добронамереното изражение от екрана, което те грабва. Освен това прави и много благородни каузи, което хората оценяват”, не пести комплименти и благородство Стефка.

Запитана какви са все пак кусурите й, най-влиятелната жена в България признава: “Банално е, но ще го кажа – не мога да готвя.” допулва bliz.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !