Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Преслава и Галена в "Стани Богат"

отпечатай новината

15.11.2010 15:40 | Видян 14133 пъти

Преслава и Галена в

Утре вечер две от най-предизвикателните дами на родния поп фолк ще седнат на стола на богатството, за да се състезават благотворително. Освен че ще се отличат с висок ниво на интелигентност и обща култура, Преслава и Галена ще споделят пред водещия на „Стани богат” лични истории, неразкривани до момента публично. Зрителите на Нова ТВ ще научат интересни подробности за съвместното съжителство на двете изпълнителки в Димитровград, за първите стъпки в кариерата им, за детските и ученическите им години.

Оказва се че концертната дейност на Преслава започва още в ранно детство, когато малката чаровница събирала всички деца и учителки в градината в Добрич, за да им пее. По-късно вече като ученичка в 9-ти клас тя радва с таланта си гостите в заведения и на семейни тържества. За малката Галена лично в студиото ще разкаже сестра й Нина, по-голяма от нея с 6 години. За белите на палавото момиченце от Смядово и за отличните оценки в училище ще имат възможност да чуят  почитателите на телевизионната игра.

Галена ще изповяда пред Ники Кънчев, че съпругът й Галин е изключително срамежлив, затова и дълго отлагал първата целувка. Как и при какви обстоятелства се запознават двамата ще разясни също гласовитата дива. Преслава пък от своя страна ще сподели какви са причините да се раздели с Петко Димитров. За приятелството, което ги свързва и до днес ще стане ясно също така в предаването. Оказва се, че приятелски чувства има и между нея и тв водещата Ели Гигова, с която се срещат често по събития. „Не съм сама, но не искам да отговоря конкретно на въпроса”, ще заяви магнетичната певица в предаването.

Друга изненада на сексапилните състезателки ще бъде колегата им Константин. Той ще хвърли светлина върху една страна от образа на Преслава, за която малко е известно. Как двамата скочили в един и същ ден едновременно с бънджи и с парашут ще разкаже изпълнителят на „Ти си само в осми клас”.

Между Пеле и Марадона, Линкълн и Кенеди, Ромео и Жулиета, Шер и Едит Пиаф ще трябва да избират двете поп фолк фурии, търсейки верния отговор на „Кои от личностите са родени точно през 100 години и споделят една и съща трагична съдба?”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !