Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фенове на рока препълниха Sofia Live Club, за да чуят D2 и да подкрепят И АЗ МОГА

отпечатай новината

29.11.2010 18:00 | Видян 3679 пъти

Фенове на рока препълниха Sofia Live Club, за да чуят D2 и да подкрепят И АЗ МОГА

В събота вечерта /27.11.2010/, D2 направиха силен благотворителен лайф в помощ на децата с увреждания и дейността на инициативата И АЗ МОГА / I Can Too.

120 минутният сет на групата включваше както песни от досегашнитe им три албума, така и чисто нови парчета, който записват в момента и представиха за първи път пред българска публика. Сред тях беше и парчето „Cherry Tree”, чието заглавие е й работно име на предстоящия албум. 

Официални гостите на традиционния благотворителен концерт бяха Джеймс Уорлик - посланик на САЩ, Винс Кампос - пресаташе на САЩ, Тове Скарстейн - посланик на Норвегия и Петър Паунов – кмет на Кюстендил.
Сред присъстващите бяха и звездите на Стъклен дом - Калин Врачански и Асен Блатечки, както и режисьора на филма Димитър Гочев, Кирил Маричков и Петър Гюзелев /Щурците/, Васил Гюров (група Ревю), Момчил Колев, Димитър Василев – Нуфри, Косьо Марков, Александър Петров, Лора Караджова, Боби Захариев – Турбото,  Господин Господинов – Гепи, режисьорът Васко Стефанов и много други.

По време на вечерта Дидо представи и актуалната цел на И АЗ МОГА - създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. Той призова всеки, който се чувства социално ангажиран да си закупи аксесоар I Can Too от щанда на инициативата.

Пръв от гостите, който даде личен пример и подкрепи каузата бе Калин Врачански от „Стъклен дом”, който облече тениска I Can Too.

След полунощ D2 отбелязаха и още едно събитие, рожденият ден на пианиста на групата Краси Тодоров, който получи изпълнение в рок вариант на Happy Birthday.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !