Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

И АЗ МОГА за първи път на фестивала Аполония

отпечатай новината

24.08.2010 09:40 | Видян 3670 пъти

И АЗ МОГА за първи път на фестивала Аполония

I Can Too продължава лятното си турне и на най-добрия арт-фестивал Празници на изкуствата Аполония 2010 от 28 август до 5 септември, в гр.Созопол.

Аполония казва И АЗ МОГА и дава своята подкрепа за популяризиране идеите на националната инициатива И АЗ МОГА / I Can Too. Организаторите предоставят специално място в амфитеатъра за I Can Too, където ще се продават аксесоари на инициативата. Целта е популяризиране социалните идеи на I Can Too при създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, както  и набирането на средства за подпомагане на семейства на деца с увреждания.

Много от лицата на И АЗ МОГА / ICT, между които Белослава, Живко Петров и Ангел Заберски, Веселин Веселинов – Еко, група Tri O Five и други, ще се изявят на фестивала и така ще подкрепят каузата И АЗ МОГА.
 „Да си посланик на И АЗ МОГА се изразява най-вече в това да разпространяваш социалните идеи и да се опитваш да накараш хората да мислят по положителен начин, да ги накараш да вярват, че и те МОГАТ...да променят света, в който живеят - към по-ДОБРО” – споделя Майкъл от Tri O Five. (Най-новото си парче „Nowhere To Go”, което се върти в американските чартове, групата наскоро посвети на инициативата I Can Tоо.)

Станете част от Аполония и инициативата И АЗ МОГА и заповядайте на празника на изкуствата!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !