Невиждана изложба на Вермеер отваря...

Йоханес Вермеер (1632-1675) ни е оставил само...

Джордж Клуни ще режисира римейк на...

Американският актьор Джордж Клуни ще режисира...

Министърът на транспорта дари на 20 деца от домове за сираци 10-дневни ваканции в базите на министер

отпечатай новината

06.12.2010 16:40 | Видян 3265 пъти

Министърът на транспорта дари на 20 деца от домове за сираци 10-дневни ваканции в базите на министер

Утре вечер точно в 20:00 часа по Нова ТВ своето шоу в „Стани богат” ще продължи министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Александър Цветков ще се откаже от играта на въпрос от област биология: „Кой витамин се синтезира в човешкия организъм от аминокиселината триптофан?” /биотин ретинол, ниацин и тиамин/, но ще добави  15 000 лева към общата сума, събрана благотворително в телевизионното състезание, за спортни стипендии за деца, лишени от родителски грижи. Освен това министърът предоставя 10-дневни летни ваканции за 10 деца от домове за сираци, които ще могат да използват базите на Министерството на транспорта.

Втори на стола на богатството във вторник вечер ще седне харизматичният и омиротворен  поп изпълнител – Миро. „Ангелът” на родната ни поп музиката ще сподели пред водещия, че като ученик в Добрич получавал двойки по музика. В студиото на „Стани богат” съученикът на Миро – Велизар Гочев, ще разкаже интересни случки и пакости от детството и училище. В една от тях чаровният блондин замерва от балкона минувачите със сурови яйца. Въпреки лошите оценки и разсеяността на Миро в клас, заради музикалните си таланти певецът бил знаменосец.  Зрителите ще видят изпълнение на звездата отпреди 17 години и ще чуят критичните му коментари за първите стъпки в кариерата.

Изпълнителят ще сподели за любовта си към Библията и за духовните си убеждения. Една от изненадите му в предаването ще бъде неговият духовен учител – пастор Иводор. Почитателите на интелигентната игра ще разберат как живее Миро, с какво се развлича вкъщи и какви места посещава. Всъщност ще се окаже, че поп идолът е доста затворен и обикновено прекарва вечерите си вкъщи пред камината с хубава книга или филм. За изкушенията в живота ще разкрие Миро още в предаването утре вечер. Гласовитият състезател ще отговаря на въпроси от област литература, финанси, история, биология и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !