Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

TRON: ЗАВЕТЪТ в Лондон

отпечатай новината

07.12.2010 09:00 | Видян 4209 пъти

TRON: ЗАВЕТЪТ в Лондон

Миналата вечер единствено в уебсайта на bTV, българските фенове на ТRON: Заветът имаха възможност да проследят церемонията за гала премиерата на филма, на живо от Лондон. По синия, осветен в неоново килим, минаха звездите от филма Джеф Бриджис, Оливия Уайлд и режисьорът Джоузеф Козински, рапърът KTB, Ms. Dynamite, Fugative, Тоби Кабел и др. Множество фенове останаха над 1 час в студеното време, за да получат афтографи.

По време на церемонията звездите от филма отговориха на въпроси на почитатели от цял свят. Един от двата въпроса зададени на легендарния Джеф Бриждис беше от България. Попитан дали би се включил, ако има и трета част на ТRON: Заветът, носителят на Оскар  отговори, че в зависимост от сценария, екипа и това дали все още може да се снима, със сигурност би обмислил предложението. Запис на церемонията може да се види на: http://www.btv.bg/movies/tron

Ексклузивно по време на живото предаване беше излъчен и музикалния клип към филма с музиката на електронното дуо Дафт Пънк. ‘Невроятната музика на Дафт Пънк е половината от изживяването’ сподели режисьорът на филма Козински с водещата на шоуто и популярен британски DJ от BBC Едит Боуман. Днес, 06 декември, саундтракът към филма излиза официално и в България от Аниматомюзик.
‘История за баща и син, разказана във визуално зашеметяващ технологичен свят’ така описа филма по време на церемонията продуцентът Шон Бейли. В ТRON: Заветът Джеф Бриджис играе освен главния положителен герой Кевин Флин, също и злодеят, програмата Клу, за която изглежда 20 години по-млад. Попитан от водещата, какво е усещането да видиш себе си толкова млад отново, Бриджис с усмивка сподели ‘Както когато за първи път чуваш свой аудиозапис, малко ужасно, но и забавно по един доста странен начин’.

3D приключението ТRON: Заветът излиза официално в България заедно със световната премиера на 17 декември 2010. Интересна информация за филма може да откриете на фен страницата му във Фейсбук: http://www.facebook.com/TRON.bg и официалната страница на филма www.tron3D.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !