Колкото и да се опитва човек да слага...

Теодора Дякова е една лавина от емоции, които се...

Диана Димитрова като абитуриентка и с...

Диана Димитрова винаги има с какво да изненада...

Министър Найденов улови 2 шарана в студиото на Иван & Андрей

отпечатай новината

07.12.2010 17:20 | Видян 2989 пъти

Министър Найденов улови 2 шарана в студиото на Иван & Андрей

На Никулден, специален гост на Иван & Андрей бе политикът, който още не е получил орден „Стара планина”, но въведе стандарт „Стара планина”. Човекът, чиято любима песен е „Назад, назад моме, Калино”, но името Калина не му е сред най-приятните в последната седмица. Ветеринарят, запален по лова и риболова - министърът на земеделието и храните - Мирослав Найденов.

Той обяви Иван & Андрей за „най-големите риби”, а себе си за шаран.
Готвачът на Тато и „Отчаяните съпруги” -  Бай Данчо официално поднесе министерски шаран на г-н Найденов, който бе приготвил специално за него още вчера в „Станция НОВА”. Всички заедно вдигнаха наздравица за празника. Оказа се, че има доста поводи за тост, тъй като съпругата на министър Найденов има имен ден, а съпругата на Бай Данчо рожден ден.

Освен, че похапна никулденски шаран, министърът на земеделието и храните направи страхотен улов на шарани, както с въдица, така и с голи ръце в студиото на вечерното шоу и така доказа своите способности.

Министър Найденов лично отправи специален музикален поздрав към всички именици като изпя на живо народна песен, посветена на името Никола.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !