Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Ди-до в катастрофа с мотор

отпечатай новината

15.04.2008 13:35 | Видян 16124 пъти | Гласували 1

Ди-до в катастрофа с мотор

Преди няколко дни кариерата на младия певец беше застрашена от нелеп инцидент с мотор! Три са големите страсти в живота на младия певец – музиката, моторите и  разбира се красивите жени. И докато първата му носи само хубави емоции, другите две могат да са доста опасни.
Още от тинейджър Ди-До обожава мотори, но някак все се забърква в проблеми с тях. – Първият му мотор Honda беше конфискуван от полицията преди година, защото се оказал краден! И така синеокият красавец беше лишен от него без да има реална вина....  Тази пролет той най-сетне дочака новия си мотор, който пристигна от Съединените Щати. Марката отново е Honda,  а серията е лимитирана - едва 100 000 машини  за целия свят. Радостта на Ди-До не трая дълго обаче. Още първото му качване на новия мотор, за да го изпробва, завърши зле. След като нервен шофьор го засякъл,  младият моторист не могъл да запази равновесие и паднал. Благодарение на каската и костюма, както и на опита си при предишни падания, певецът успял да са претърколи неколкократно, без да се контузи сериозно. За съжаление същото не може да се каже  за новия мотор. Той е пострадал сериозно и се нуждае от „лечение”. Ди-До вече е на крака и се подготвя за медийни изяви около представянето на новия си клип ФЕЙМ.

Изобщо на красивия певец не му върви с моторите, но пък му върви с жените. Светлият  лъч в цялата случка е обаждането по телефона от самата Весна Змиянац. Тя решила лично да го чуе,  след като разбрала за инцидента. Ди-До се запознал неотдавна със сръбската звезда по време на едно от гостуванията й у нас. След като чула най-новите песни на младия си колега Fame  и Hero, Весна заключила „ Ово е звезда!”. Двамата са си насрочили среща при следващата й поява на БГ почва, а Ди-До е много щастлив от новото познанство, въпреки че не е почитател на поп-фолк жанра, защото когато става дума за Весна, безспорно става дума за истинска „звезда”.

Другото положително следствие от инцидента с мотора е идеята на Ди-До да подеме кампания в защита на мотористите, а и на колоездачите в България, които често стават жертва на нетолерантни или невнимателни шофьори на автомобили. Това се оказва причината мотористите да се оборудват със свръхшумни машини, които изнервят със звука си гражданите, а всъщност са предпазна мярка, целяща да бъдат забелязвани отдалеч.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !