Първи поглед към новото Bentley...

Bentley представя пръв поглед към новия Continental GT....

Човек влиза в бар, където барманът е...

Един влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад...

THE SMUGGLERS COLLECTIVE ЩЕ ПОГРЯВАТ КОНЦЕРТА НА ГЛЕН МИЛЪР ОРКЕСТРА

отпечатай новината

09.12.2010 17:00 | Видян 2236 пъти

THE SMUGGLERS COLLECTIVE ЩЕ ПОГРЯВАТ КОНЦЕРТА НА ГЛЕН МИЛЪР ОРКЕСТРА

Суинг диджеите The Smugglers Collective ще подгряват концерта на световноизвестния  Глен Милър Оркестра на 16 декември в зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от АРТ БГ.

До излизането на музикантите от оркестъра на сцената  The Smugglers Collective ще посрещнат публиката в зала 1 на НДК със специално подбран сет с най-доброто от Swing, Rock’n’Roll и Rhythm&Blues музиката от 40-те години до днес.

АРТ БГ и the Smugglers Collective канят всички, които все още нямат билет за концерта на Глен Милър Оркестра да заповядат на Rockin Record Hop суинг парти в клуб Twins на 11 декември (събота) от 21 ч., където освен да потанцуват, ще могат да участват в разиграването на 4 билета за концерта на легендарния оркестър на16 декември в зала 1 на НДК.

The Smugglers Collective  вече 4 години специализират в правенето на суинг партита по света и у нас като през изминалите две години се превръщат в неизменна част от нощния живот на София, подгряват на световноизвестния оркестър на Duke Ellington отново по покана на АРТ БГ и гостуват на множество фестивали, сред които и Spirit Of Burgas.

Програмата, която Глен Милър Оркестра ще представи на 16 декември в София, носи многозначително заглавие “The Very Best of Swing”  -  една първокласна ретроспекция на най-добрите композиции, представителни за характерния Глен Милър стил – своеобразна история на суинга от 1940 г. до 70-те и 80-те на миналия век.

По време на престоя на Глен Милър Оркестра в България, за комфортния транспорт на музикантите ще се погрижат от “Юнион Ивкони” , които ще предоставят на тяхно разположение луксозен автобус.

Билети за концерта на Глен Милър Оркестра в зала 1 на НДК могат да бъдат намерени  в Билетен център НДК и в мрежата на Eventim, както и онлайн на Eventim.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !