Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Камелия свива сарми след БИАД

отпечатай новината

13.12.2010 11:00 | Видян 12099 пъти

Камелия свива сарми след БИАД

Фолк певицата, която пощури студентите за техния празник в клуб БИАД, все още няма диплома за завършено висше образование. От няколко години насам Камелия отлага дипломирането си в Нов български университет, където учи поп и джаз пеене.

Една от най-успешните изпълнителки на музикална компания Пайнер е завършила семестриално, но все не намира време да положи последния изпит, с който да грабне тапията за висше. „На финалната права съм, дано следващата година успея. Майка ми искаше да стана лекар или адвокат, но аз се насочих към музиката, която е моята страст, и не съжалявам. ” Пред екипа на фолк клуб БИАД Камелия сподели още, че чака с нетърпение Коледа. „ Преди цялото семейство празнувахме в Чипровци, от две години насам се събираме в София. За Бъдни вечер няма да се храним на масата, а ще спазим традицията – ще вечеряме върху слама на земята. Аз и баба Ванче ще приготвим 7 постни ястия – сред тях ще има  сухи чушки с боб, сарми с кисело зеле, баница с тиква. Освен питка с късмет, ще замесим и малки обредни хлебчета.”  За Коледа  певицата ще разчита на Цветин да направи специалитета „зверско печено”, което представлява  свинско месо със сос.

Всичко това Камелия и близките й ще полеят с домашно червено вино. Изпълнителката е оставила подаръците за последния момент. „За всеки ще има по нещо, а с Цветин ще си направим общ. ”  Началото на следващата година продължава да е празнична за Камелия – на 10 януари, звездата ще заформи кръгла годишнина.           

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !