Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Хип-хоп танцьорът Виктор Милушев засне графити фото-сесия за Canyon

отпечатай новината

15.12.2010 14:40 | Видян 3748 пъти

Хип-хоп танцьорът Виктор Милушев засне графити фото-сесия за Canyon

София, България – Един от най-известните българи на хип-хоп сцената, Виктор Милушев, участва в оригинална фото-сесия за марката компютърни аксесоари Canyon. 21-годишният танцьор и хореограф показа някои от най-добрите си движения пред обектива на Георги Панайотов. Снимките са начин марката да промотира своята серия Graffiti Limited Edition.

Виктор Милушев танцува професионално от вече 5 години и преподава хип-хоп танци в най-голямото училище за хип-хоп танци в България – „Street Dance School The Center”. В момента учи „Танцов театър” в НБУ, а през лятото на 2010 година прекара два месеца на танцово обучение в САЩ. Този опит му помогна да спечели оспорвания Street Dance Battle, организиран от Canyon по време на Canyon Graffiti Fest на 9 септември. С това той получи спонсорство от марката и стана официално рекламно лице на Canyon. По време на динамичния снимачен процес Виктор успя не просто да представи продуктите, но и да покаже своя танцов потенциал с някои доста трудни за изпълнение движения.

„Виктор е динамичен и зареден с позитивна енергия, с което много прилича на имиджа на Canyon,” коментира Любомир Бабуров, Продуктов мениджър на Canyon за България. „Дори от необработените кадри си личеше, че комбинацията между Виктор и Canyon Graffiti Limited Edition е повече от сполучлива, а финалните снимки са още по-близо до това, което търсим.”

Лимитираната графити-линия на Canyon включва мишки, слушалки, уебкамери, чанти и калъфи за лаптопи. За серията са използвани пет различни дизайна, специално избрани в международния Urban Art конкурс, който марката организира през пролетта. Аксесоарите от линията носят имената на различни скейтборд движения и трикове като Kickflip или Noseslide, което допринася за urban-усещането.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !