Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Славена провокира с „Жиголо”

отпечатай новината

28.12.2010 13:00 | Видян 3213 пъти

Славена провокира с „Жиголо”

Славена е напълно готова с новия си проект, носещ провокативното име „Жиголо”. Снимките на видеото едва не се провалиха, тъй като за тях бяха поръчани специални ягоди и шампанско от Италия, но заради утежнената ситуация по европейските летища, се забавиха. Клипът към песента от днес може да бъде видян ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

„Жиголо” е авторска композиция по музика и аранжимент на Теодор Ташев, а интересният текст е дело на Диян Георгиев и Дали Иванова.  Славена отдавна имала идея да направи песен за мъжете, които не се свенят да продават себе си за слава и пари. „От известно време в главата ми се въртеше думата „жиголо”. Реших да провокирам музикалните фенове като покажа в песен и тази страна на мъжкото съсловие.”, сподели чаровната певица. Новият проект на изпълнителката на Diapason Records е в коренно различна стилистика от всичко, което е представяла досега. Славена реши да експериментира, залагайки на популярния напоследък румънски ритъм, съчетан с хаус и живи инструменти като саксофон и акордеон.

Клипът към песента е сюжетен и е заснет в престижното заведение „Night Flight”, както и в луксозния спа хотел „Рич” - Велинград. Първоначално бе предвидено снимките да протекат два дни, но Славена държала да снима специални ягоди и шампанско от Италия, които се забавили заради суматохата по летищата, породена от лошите атмосферни условия в Европа. Така целият екип останал още ден в спа столицата на България, докато пристигнат уникалната напитка и плодовете. Тази марка пенливо вино е със сантиментална стойност за изпълнителката, тъй като я свързва с първата романтична вечер, с която я изненадал настоящият й приятел.

Славена за първи път досега залага и на по-провокативен имидж, който напълно отговаря на текста на „Жиголо”. В една от визиите изпълнителката с най-пламенния глас в попфолка се показва като изкусителка, облечена в стилен тоалет, решен в червено и черно. Във видеото участва и един от  най-добрите приятели на сексапилната певица - Митко, който играе ролята на жиголото. Компания на Славена правят и четири красиви момичета. За прическите й се погрижи Елена Кумчева от студио за красота “Helan”, а за грима – Аделина. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов.

Не пропускайте „Жиголо” от днес по Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !