Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Две в едно - Jerome Isma –Ae и Matthew Dekay на Нова година в Yalta

отпечатай новината

29.12.2010 11:00 | Видян 2113 пъти

Две в едно - Jerome Isma –Ae и Matthew Dekay на Нова година в Yalta

„Благодаря ти отново Yalta, безспорно най-добрия клуб в света” - така неутразимият Mark Knight, разтърсил нощна София със 7-часов сет на 26-ти декември, сподели на следващия ден с хилядите си фенове в интернет емоцията от Коледната си визита у нас. 

Така след най-успешния сезон на Solar това лято и поредицата горещи партита в клуба, броят на претендентите за най-добро парти за 2010 г. у нас се увеличи с още едно.
Но най-голямата изненада за родните фенове е запазена за новогодишната нощ. Годината за Yalta Club ще завърши повече от запомнящо се не с един, а с двама специални гости - Jerome Isma-Ae и Matthew Dekay. А най – приятната част е, че купонът няма да приключи в утрото на 1-ви януари, а ще продължи през целия ден.

Jerome Isma –Ae е един от най-преуспяващите и продавани DJ през последните три години. Освен на хаус проекта Future Funk, Jerome посвещава времето си на своя каталог, който запълва с оригинали и ремикси - продукции, счупили класациите в Европа и САЩ. Само за миналата година Jerome направи ремикси за Faithless, Above & Beyond, Paul van Dyk и Way Out West. Неговите вдъхновяващи релийзи ‘Rokit’и ‘Phantom’ влязоха във всеки утвърден лейбъл от Armada Music до Ministry Of Sound, а ‘Underwater Love’ бе обявен за най – добър Chill Out трак от Beatport Music Awards 2009г. Своя нов прогресив сингъл 'Hold That Sucker Down' базиран на хит от 90-те, артистът описва като истинско огнестрелно оръжие на дансинга. Определено има с какво да ни изненада и заедно с подгряващия го Juan Alvarez ще забъркат истински експлозив в голямата зала на Yalta.

Парти настроените в Junior Siute, пък е поверено на един от най-вездействащите DJ и продуценти на световна електронна сцена - Matthew Dekay, а негово изрично негово желание е сетът му да започне точно в 00:00. Новогодишният коктейл от него е повече от опияняващ. Новият му трак “Wongel”, съвместен продукт с легендата Lee Burridge е вече № 1 на 2010г. във

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !