Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виолета: Харесвам си името

отпечатай новината

17.04.2008 10:13 | Видян 6871 пъти | Гласували 1

Виолета: Харесвам си името

Сексапилната изпълнителка на Диапазон Рекърдс се готви да отпразнува големия празник Цветница, на който тя отбелязва своя имен ден.

Виолета сподели: „Харесвам си името. В него има живот и много мелодия. Никога не съм имала желание да го сменя и да го заместя с друг по-атрактивен или нестандартен псевдоним. С нетърпение очаквам приближаващия празник, не само защото имам имен ден, но тъй като той е предшественик на най-големия български и християнски празник – Великден.”

На „най- цветният ден” от годината изпълнителката на хитовото парче „Бейби” планува да отпразнува с екскурзия в чужбина, но както тя самата каза: „Още не съм решила къде”. Както е известно Виолета е много импулсивна и непринудена. Така че нищо чудно днес да е на Малдивите, а на следващият ден да реши, че иска да празнува на  Карибите.

Певицата с име на нежно цвете обаче обещава да се върне в България за Великден и за да довърши възможно най-скоро работата по приключване на дебютния си албум. Той трябва да се появи на пазара съвсем скоро – преди началото на лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !