Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Коцето между памперсите и музикалната сцена

отпечатай новината

10.01.2011 14:00 | Видян 5269 пъти

Коцето между памперсите и музикалната сцена

От както стана татко, фолкпевецът Константин се изявява успешно не само на музикалната, но и на семейната сцена. Малко преди участието си в БИАД, в своя неподражаем стил чаровният изпълнител сподели, че програмата му у дома е далеч по-натоварена, от колкото тази по заведенията.

„За детето се грижа аз и отдадената му майка! Всеки ден сменям памперси и го приспивам като му тананикам песнички. Надя пее много фалшиво и заради това не позволявам да разваля музикалния му слух. Заедно с жена ми го къпем, като аз му мия дупето. Естествено в грижите за малката помагат и бабите, най-много заслуги има тъщата Цвети”.

В шеговит тон Константин разказа една не чак толкова комична ситуация, разиграла се в самото начало, когато се родила дъщеря му. „Бях на върха на щастието, а не знаех как да се държа с малката. Вместо да я гушна, аз я замятах наляво-надясно все едно е кученце. Нали имам чихуа-хуа и си помислех, че е същото! Колкото ми се кара тъщата след това...”. Певецът каза, че все още не може да повярва, че има дете. „Улавям се как наблюдавам Марияна и я разглеждам, все едно никога не съм виждал бебе, но нали е мое!  Харесва ми как си отваря устичката и казва – гу-гу, харесват ми  пръстите й, дълги са и си казвам, че трябва да я направя пиянистка.” Заради домашните задължения, Константин е взел решение временно да спре изявите.

„Трябва да обърна внимание на семейството си. С Надя, детето и тъщата ще заминем на кратка ваканция на Боровец. Там ще мога и аз да се поглезя. ”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !