Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Юлия Юревич със супер фешън визии в нов календар

отпечатай новината

11.01.2011 10:40 | Видян 4803 пъти

Юлия Юревич със супер фешън визии в нов календар

4 визии, съдържащи препратки към най-актуалните световни модни столици - Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон сътвори екипа на Юлия Юревич за календара на красавицата за 2011-та.

Мис България 2007 Юлия Юревич се доказа като топмодел на световно ниво с новия си календар. Той е посветен на дискретния чар на лукса, способността за гъвкава промяна, изпипването на детайла, неподражаемия стил - всичко онова, което сме свикнали да свързваме с голямата мода. И на способността на съвременната принцеса да властва и покорява сърцата по различни начини - чрез сила, но и чрез нежност, чрез недостъпност, но и чрез хармония с природните стихии, които съответстват на душевните и състояния.

В първата визия от календара Юлия се превъплъщава в ролята на властна дама. Стайлингът е вдъхновен от парижките haute couture тенденции, а като дискретна камериерка се изявява моделката на Expose Models Нели Ангелова, която е известна и с роли в музикални клипове и в нашумелия "Стъклен дом". Втората визия на Юлия ни потапя в нежното очарование на италианските модни тенденции. Нежният грим и красивите водни лилии подчертават неземното излъчване на модела. Ню Йорк служи за вдъхновение на стрийт стайлинга на третата визия от календара. В този кадър на Юлия партнира симпатичен черен лабрадор. В ролята на съвременна "Ледена кралица" влиза Юлия в четвъртата визия, директна препратка към лондонския стил, а към "благоволението" и се стреми модела на Expose Красимир.

Някои от най-добрите професионалисти в областта на модната фотография са автори на концепцията и изпълнението на проекта. Снимките са дело на Ивомир Пешев, стайлинг - Боян Кузески, грим и коса Слав за Max Factor.

Официалното представяне на календара ще е на премиерата на Boutique Lounge Bar на 18.01.2011-та, на което ще гостува и самата Юлия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !