Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Китаристът на Аеросмит изчезна

отпечатай новината

12.01.2011 10:00 | Видян 2788 пъти

Китаристът на Аеросмит изчезна

Световно известният китарист Джо Пери от легендарната група Aеросмит от Бостън сякаш е потънал под земята и никой няма никакви вести от него. Това стана ясно, след като великият фронтмен Стивън Тайлър обяви пред списание Ролинг стоун, че няма представа къде е колегата му. „Опитахме всичко възможно, но така и не успяхме да се свържем с Джо. И представа си нямам къде е той. Ако продължава така, може би ще трябва да се обърнем за помощ към полицията“, заяви силно обезпокоен вокалистът. По думите на музикантите Пери не си вдигал телефона, не отговарял на електронните писма и не се весвал на репетиции. В момента групата е поставена пред голям проблем и хвърля боб за Пери, тъй като очаква да запишат нов албум, пише вестник 19'.
Преди две години самият Стивън Тайлър изчезна безследно. След като колегите му се бяха отчаяли в търсене на нов вокалист, той се появи от нищото жив и здрав.
 
Роденият през 1950 година в САЩ соло-китарист и съосновател на  Аеросмит - Джо Пери, е класиран на 48-о място в класацията на списание Ролинг стоун 100-те най-велики китаристи на всички времена. След луд скандал преди 32 години Пери бяга от групата и прави няколко албума в новосформираната банда The Joe Perry Project, която претърпява провал. През 1984 година легендата се връща в Аеросмит, като участва в създаването на най-известните песни на групата.

автор: Мария Иванова

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !