Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

ДесиСлава, Тони Стораро и Милко Калайджиев ще го правят тримата

отпечатай новината

17.01.2011 10:20 | Видян 10863 пъти

ДесиСлава, Тони Стораро и Милко Калайджиев ще го правят тримата

Втора седмица продължава празничния маратон в най-новия и суперлуксозен клуб в София - Club Playhouse. Екстравагантното заведение в сърцето на Студентски град отвори врати преди броени дни с грандиозно парти, събрало на едно място родния хай-лайф.Нова мощна вълна от музикални величия ще залее сцената на феноменалния клуб, обрал овациите на светските критици заради своя неповторим и впечатляващ интериор.

Поредицата от звездни партита в Club Playhouse през януари, продължава на 18.01 (вторник), с гостуването на Човека-глас - Тони Стораро. Концертът на най-вълнуващия глас на поп-фолка ще се превърне в своеобразен музикален поздрав към най-актуалния нощен клуб в София и пожелания за неговия успешен старт. Трикратният носител на наградата Певец на годината през 2010-та, ще зарадва почитателите си с ремикс на своя актуален проект „Така ме запомни”, както и мега хитовете „Милионерче”, „Уникат”, „Двеста жени”, „Седем пъти”, „Искам те за мене”, „2,3,4” и др.

На 19 януари (сряда), в изумруденият дворец на мечтите ще гостува един от най-впечатляващите и вълнуващи гласове у нас – фолк-дивата ДесиСлава. Певицата, която наскоро смая с таланта си самият Бой Джордж, и получи покана от него да запишат общо парче, ще изкушава гостите с невероятните си изпълнения на фолк хитове и световни поп и рок парчета.

Тридневният мега-купон  ще продължи на 20 януари (четвъртък) със звездното участие на пионерът в попфолка Милко Калайджиев и едно от първите му открития  -неустоимата Мира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !