Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Емилия събра цял отбор фенове

отпечатай новината

18.01.2011 17:00 | Видян 11046 пъти

Емилия събра цял отбор фенове

Певицата, която спечели сърцето на най-желания мъж в родния попфолк – Коко Динев, знае как да задържи не само неговата любов, но и вниманието на своите фенове. По време на изявата си на традиционните всеки четвъртък Live Musik Night в клуб БИАД, Емилия изненада почитателите си с елегантна визия на фатална жена и с нея плени мъжете в заведението. Нежният глас на попфолка извади най-силното си оръжие – своята женственост и с нея увеличи отбора на обожателите си. „Сред феновете ми има както тийнейджъри, така и зрели мъже. Често получавам комплименти или букети с цветя.” – призна певицата.

Звездата на музикална компания Пайнер допълни, че е имала и доста неприлични предложения. „Питали са ме колко пари искам, за да вечерям с еди-кой си. Не обръщам внимание на такива просташки подмятания.” Емилия сподели, че от 4-ри години насам има таен почитател, който непрекъснато й се обажда по телефона и я изненадва за всеки празник с подаръци.

„Никога не съм го виждала на живо, но не е телефонна любов, ако за това си мислите. Колкото и невероятно да звучи, става дума за мой верен фен, който се интересува единствено от професионалната ми кариера и нищо повече! ”  - категорична е изпълнителката. На въпроса дали половинката й я ревнува от множеството обожатели, фолк звездата заяви: „Не съм от жените, които дават поводи за ревност. За мен е важно, когато сме заедно да не се излагаме. В умерена доза ревността е доказателство, че все още има любов между двама души.”

След триумфалното си участие, Емилия готви нова изненада за феновете си. До дни ще видим талантливата певица в най-провокативния й видеоклип, правен до момента. В него русата изкусителка сменя няколко визии, като се появява отново като фатална жена, но този път чисто гола, само по бодиарт.

В клипа към песента „Двойно” компания й правят няколко мъже, сред които чернокожия футболист с френски произход Юнес Бенжалюн, които играе в отбора на Коко Динев – „Локо” Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !