Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

DJ Дамян и Ваня възпяха „Котето”

отпечатай новината

19.01.2011 16:20 | Видян 12302 пъти

DJ Дамян и Ваня възпяха „Котето”

DJ Дамян и красивата му половинка Ваня представят втората си дуетна песен, озаглавена „Котето”. Песента е дело на Ангел Евтимов, който се погрижи за музиката и аранжимента и на Тома Кашмирски, който за пръв път се изявява като текстописец. „Котето” е издавано и разпространявано от Ара мюзик. Песента е забавна и по - различна от първия им общ продукт „Те не спят”. Ваня споделя, че в началото текста бил доста по- обран, но в последствие го допълват с двусмислени и провокативни моменти.

 „Котето” вече се радва и на ефектен видеоклип, който се върти по ФЕН ТВ. Главният герой в лентата е малко коте, което специално е наето от зоомагазин във Варна. Снимките на видеото пък се осъществяват в София и сладкото котенце било „мъкнато” между няколко български града в продължение на два дни. Но по време на снимките „малкото сладурче” си „връща” за пътните неволи, които изпитало. Снимачният екип, под режисурата на Даниел Ахмаков,  изпуска от поглед котето и след това доста време го гонят, снимките се проточват с няколко часа, докато бъде намерен главният герой.

Ваня и Дамян споделят интересни подробности от съвместния си живот. Двамата се запознат в столично заведение преди около 7 години, но в началото са само приятели и в последствие, отношенията им се задълбочават. Ваня го среща в много труден за нея момент, когато е загубила майка си и баща си един след друг за много кратък период от време. За нея Дамян е човекът, който основно и е помогнал да се справи с тази трагедия.

„Помогна ми много, за да преодолея цялата мъка, да гледам малко по- философски и леко на нещата. Между нас има много силна емоционална връзка и след толкова време, смея да твърдя, че с всеки изминал ден любовта ни става все по - голяма.”, откровена е Ваня.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !