Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Борис Ангелов в „На инат”: В България пари се изкарват от политически клюки

отпечатай новината

20.01.2011 16:00 | Видян 3622 пъти

Борис Ангелов в „На инат”: В България пари се изкарват от политически клюки

В сряда вечер гост във вечерното шоу „На инат” по ТВ7 бе издателят на сп. „Слава” и в-к „19 минути” Борис Ангелов.

На въпрос на водещия Марк О’Селски дали в България се изкарват пари от клюки, Ангелов отговори, че може би най-големи пари се изкарват от политически клюки: „В последните две-три седмици в медиите наблюдаваме голямо течение на клюки. Убеден съм, че във всяка клюка има истина и във всяка истина има клюка” – заяви светският журналист.

Според него в България медиите се превръщат във всичко – в съд, в прокуратура, в полиция и от тях се очаква да разследват.

Запитан от първия анимационен водещ у нас, защо му трябва да издава безплатен вестник и какво печели от него, Борис Ангелов отговори, че на първо място печели влияние, а когато още не била дошла кризата, се печелили и пари от това. „Сега вече е много по-трудно, борбата е голяма, но все пак вестникът още го има”, добави той отрече да са му предлагали пари срещу писане на поръчкови статии.

Марк О’Селски се поинтересува дали Ангелов изпитва страх като журналист, на което гостът отговори: „Човек трябва да е дебил, за да не го е страх, но аз съм от тези, които гледат напред. Не обичам да се връщам назад и да си припомням неприятни неща. Това, че ни е страх, показва, че нещо не е наред и че ние не се развиваме в добра посока, а все си се въртим около Алеко. Вече 130 години не можем да се измъкнем от това.”

Журналистът се съгласи с предложението на водещия Марк да си носи две тухли в чантата за отбрана вместо лаптоп и добави, че човек трябва да се зареди и с тухли, и с флашки.

Борис Ангелов сподели последните слухове, които се носят по адрес на магарето в жълтата преса, а именно, че имало подслушани разговори на Марк със знойната красавица Николета Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !