Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Доведената дъщеря на Бойко с годежен пръстен

отпечатай новината

24.01.2011 15:00 | Видян 11847 пъти

Доведената дъщеря на Бойко с годежен пръстен

Балканският шампион по борба, син на ексобщинския съветник в Сандански Росен Емилов - Мартин, подари годежен пръстен на приятелката си Веселина, дъщеря на мултимилионерката Цветелина Бориславова, бизнес партньор и половинка в живота на премиера Бойко Борисов. От близо година Мартин и Веселина, която Бойко смята за своя дъщеря, са гаджета. Изненадващо преди няколко дни Мартин купил годежен пръстен и го връчил на любимата си и тя го приела, пише вестник Струма.

Веселина много често е засичана в Сандански с чисто ново Ауди или с бял Мерцедес, който паркира пред дома на Мартин. Добрата новина за годежа на двамата влюбени за броени часове обиколи курортния град. Комшии разбраха, че Веселина била лудо влюбена в чаровния Мартин. Любовта им пламнала в столично заведение, където двамата се запознали. Мартин от малък тренира борба, печелил е много медали от състезания. Близък приятел е с олимпийската шампионка по борба и спортист на годината Станка Златева. Родителите на Мартин се занимават с търговия.

Росен Емилов бе общински съветник през 2003-2007 година. Той е много близък приятел на треньора по борба Симеон Щерев, който е родом от с. Микрево, но е израстнал в Сандански. Бащата на Мартин - Росен от година работи в Англия, но в момента е в отпуск. Освен Мартин те имат и дъщеря Емилия, която е много добра приятелка с фолкпевицата Емилия.

Мартин споделил пред репортер на вестник Струма следното: “На този етап сме приятели, какво повече да кажа, времето ще покаже дали ще има годеж или сватба. Аз, като всеки човек, който обича, правя подаръци. Не сме правили официално годеж. Запознахме се в дискотека в София. Като млади хора и ние имаме право да се забавляваме и да караме заедно уикендите. Каквото съдбата покаже занапред. Сега сме приятели, дано да продължи приятелството ни по-дълго и някой ден да се радваме на семеен уют”.

Припомняме ви, че предишното гадже на Веселина, Стоян Сарийски-Стенли, пък бе от Разлог. Той нашумя в медиите, след като Бойко Борисов заяви, че преди време го е набил, след като заварил доведената си дъщеря да плаче.


На снимката: Мартин Емилов с племенника си на първия му рожден ден, до него е сестра му Емилия

Снимка: вестник Струма

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !