Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков пред развод

отпечатай новината

25.01.2011 15:00 | Видян 6147 пъти

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков пред развод

Това заяви самата актриса днес при Ива и Васко в „Денят е прекрасен”. На шега тя се закани на своята половинка, че ако не внимава какво приказва ще се разведе с него.
Специалните гости споделиха на водещите пикантни подробности от семейният им живот и не пропуснаха да покажат колко щуро и забавно започва  денят им.

„ Сутрин аз приготвям кафето, понякога правя и закуска” – гордо каза Андрей, а Ернестина веднага го контрира, че това не е така и той прави кафето, просто защото става по-рано.

„ Ние спорим непрекъснато. Може би няма нещо, за което да не спорим. Винаги е било така. Ако трябва пак да избирам дали да бъда с него, то на сто процента ще го направя”. – допълни тя.

Талантливата актриса разказа на Ива за незабравимите й сватби с Андрей и издаде, че може би предстои още една:
„Оженихме се тайно, макар, че всички знаеха. Беше много щура сватба, в село Велика, където преобладаващата част от гостите ни бяха роми. После ни хрумна идеята да направим още няколко „сватби”. Следващата е определена за 2012 година, когато ще отпразнуваме двадесет и пет години брак”.

Андрей пък призна, че макар и да не му личи е романтичен, обича да изненадва съпругата си и да и подарява цветя.

Щурото семейство удари рамо в женско-мъжките клубове на водещите по темата кой трябва да изкарва парите в семейството – мъжът или жената.

В отбора на Мавриков освен Андрей, се присъедини и Генчо от Сутрешният екипаж на радио „Н-Джой”. Те по-мъжки защитиха тезата си, че жената трябва преди всичко да се грижи за семейството, а мъжът е този, който трябва да прави кариера и да изкарва парите.

„ Аз съм традиционалист и смятам, че мъжът е мъж, когато той е глава на семейството и печели добре. Ако ролите в семейството се разменят става тотална каша, особено в главата на децата, които няма да знаят към кого от родителите да се обръщат с мамо и тати” – каза режисьора. Генчо и Васко пък добавиха, че просто има генетични заложености, които не могат да се пренебрегнат. Ясно е, че жената се справя чудесно със задълженията си в дома, а мъжът е този, който трябва да робува и да изкарва прехраната.

Женският клуб на Ива, Ернестина и Нейа от „Сутрешният екипаж” на Н-Джой” не остана длъжен и атакува тезата на мъжете, че те просто не са достатъчно добри да бъдат едновременно перфектни както в кариерата, така и в семейните задължения.

„ Вие не можете да си вършите работата като хората. Все се оплаквате, все недоволствате, изнервени сте, дори и разглезени и изнежени в последно време. Ето защо жената трябва да се грижи за всичко” – каза Ернестина. Нейа също добави, че на един мъж не може да се разчита, така като на една жена и мъжете винаги си имат извинение за всяко прегрешение.

Ива подкрепи момичетата, като допълни, че жената е мултифункционална, а мъжът може да се развива само в една посока.
„Жените могат да вършат десет неща едновременно и пак да са перфектни. Ние се грижим за дома, за децата, отделяме време за чисто женски неща и пак сме по-добри в кариерата си от вас”.

Все пак сражението завърши без жертви и всички се обединиха, че най-добре е когато партньорите са равнопоставени, правят добри кариери, но отделят и достатъчно време за семейните си задължения.

Утре в „Денят е прекрасен” Ива и Васко, ще поговорят за това какво се случва с децата по-време на криза в семейството и как те преживяват проблемите на възрастните. В рубриката „Ти можеш” ще разберем дали едно момче от „Люлин” ще успее да осъществи мечтата си да бъде част от филмовата индустрия на Холивуд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !