Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фолк звездата Мария заприлича на холивудска лолитка

отпечатай новината

26.01.2011 19:00 | Видян 18695 пъти

Фолк звездата Мария заприлича на холивудска лолитка

Фолкзвездата Мария заприличва все повече на холивудската лолитка Селена Гомес, забелязаха гостите на клуб „Версай”, където миньончето се появи с ултракъса рокличка и чизми на висок ток.

Тъмнокосата фолкпевица е започнала да носи косата си така, както го прави младата американска актриса, а малкото носле и златистият тен още повече доближават визията на Мария до тази на световноизвестната звезда. Съдбите на българската фолкзвезда и на холивудското чудо вървят по една и съща линия: когато Селена е на пет, родителите й се развеждат и цялата грижа за нея поема майка й, която работи на няколко места. Същото се случва и с Мария – майка й работи на три места, за да не лишава от нищо бъдещата звезда и сестричката й, след като се развежда, когато Мария е едва на шест годинки.

Селена Гомес от актриса се превърна и в певица и набира все по-голяма популярност с хитовете си, а фолкзвездата Мария от певица нищо чудно да се превърна и в актриса, защото показва завидни артистични умения в клиповете си, които все повече заприличват на холивудски ленти, а в тях взимат участие известни актьори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !