Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Нона Йотова - звезден репортер

отпечатай новината

26.01.2011 20:00 | Видян 4306 пъти | Гласували 1

Нона Йотова - звезден репортер

Актрисата и певица Нона Йотова кръстосва София с микрофон в ръка, но не за да пее, а за да докаже, че талантът й има още едно измерение – това на репортер. Изпълнителката на „Омана” и „Синьо безвремие” вече разясни на зрителите на Нова ТВ какво позицията на големите ВиК-дружества за въвеждането на новата такса „Водомер” и показа, че българите все повече избягват бързата закуска и внимават с какво се хранят. Какво предстои в централната емисия „Календар” до края на седмицата:

Тази вечер актрисата ще се посвети журналистическия си труд на диетата през зимата -  има ли рискове и какви са те. Ще чуем и съветите на специалист диетолог, както и на дами, които подложени на режим за намаляване на теглото.

Колко пари от цигари спестяват пушачите, откакто влезе в сила забраната за пушене в заведенията, ще разберем от репортажа на Нона Йотова утре.

В петък темата е „За какво най-често лъжат мъжете?”. Проучване, направено наскоро във Великобритания, показва, че лъжите на първата среща не са изненада, защото тогава представителите на силния пол лъжат основно, за да впечатлят жената, с която са излезли. Малките невинни лъжи помагат, за да се разчупи обстановката и да се създаде по-добра комуникация... Дали и в България е така и какви са причините за това ще научим от страните в „спора”.

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия,Жасмина от "Сделка или не"... Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !