Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

На Свети Валентин любовта е във въздуха

отпечатай новината

27.01.2011 14:00 | Видян 2742 пъти

На Свети Валентин любовта е във въздуха

Шоколад, сърчице, амурче, поздравителна картичка или само цвете – станалите вече традиционни за този ден подаръци не са за пренебрегване – но бельото, което ще направи щастлива и любимата, и самият теб, е нещо, за което си заслужава да помислиш!

В магазините на Triumph се предлагат няколко варианта бельо в традиционния за празника червен цвят. Amourette 28 e модел от красива дантела – за всички, които предпочитат класическата елегантност. Miss French Kiss e комплект от гащички и сутиен със закачливи принтове по тях. Но ако не сте сигурни в размера – вземете гащичките от същата серия в кройка танга – те са със сатенени панделки за връзване отстрани и пасват за всякакъв размер.

Освен това са в сладка прозрачна опаковка във формата на сърце. Нощничката Miss French Kiss също е в  опаковка-сърце, което автоматично я превръща в перфектния подарък за празника.
А  на момичетата, които искат да подарят на своя любим бельо  в емблематичния червен цвят- препоръчваме серията sloggi man Monza, която се предлага във вариант – класически слип, боксер и тениска с V-образно деколте.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !