Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вили Сечкова руса за Евгени Минчев

отпечатай новината

02.02.2011 15:00 | Видян 5840 пъти

Вили Сечкова руса за Евгени Минчев

Тази седмица, Вили Сечкова, с напълно променена визия ще посрещне - Евгени Минчев, актуалната мис България – Ромина Андонова и поп-идолът -  Графа, гости в късното светско шоу на bTV  „В Джаза събота вечер“

Евгени Минчев фон Бул – Скандален, провокативен, забавен с остър език и страхотно чуство за хумор – Евгени Минчев, няма да изневери на себе си и този път. Светският лъв ще говори за мъжете в живота си. За модната си агенция, за конкурсите за красота, за парите за благотворителност, за албума и концертите, които потготвя, за годеницата си – Лейди Кокрън, за стиховете му към Орлин и Миро.

И Още – каква е връзката му с Лейди Кокрън и колко богат е Евгени,  каква сума може да го накара да се ожени и кога за последно Минчев е „бил в жена“, тази събота в „Джаза“ !

Ромина Андонова – Мис България 2010 ще сподели на Вили за връзката си с футболиста  Дарко Тасевски. Да очакваме ли сватба скоро. Също така, има ли скандал между нея и Евгени Минчев, платена ли е титлата й, къде се срещат манекенките и футболистите, как се свалят футболисти и какво трябва, за да станеш Мис България.

За финал сме подготвили едно парче на Графа и Мишо Йосифов секстет !

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !