От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Годжи ще разкрие личната си история в „Търси се”, тази събота

отпечатай новината

03.02.2011 12:40 | Видян 5518 пъти

Годжи ще разкрие личната си история в „Търси се”, тази събота

Георги Милчев-Годжи за първи път ще говори откровено за личния си живот и професионалния си път в новото издание на ток шоуто „Търси се” тази събота, 5 февруари, от 11:00 часа по bTV. Какъв е той като син, баща, приятел и колега – това ще разкрият най-близките му хора пред водещите Меги и Нели.

Първата среща за Годжи ще бъде с неговите колеги от „Ку-ку бенд”. „Годжи е изключително скромен и спокоен човек с уникално чувство за хумор”, ще го опише Иван Стоянов-Ванката. Най-близкият му човек от бенда е Евгени Димитров-Маестрото, с когото се познават от 8-ми клас на музикалното училище в Плевен.

Изключително емоционална ще бъде за него срещата с родителите му. Оказва се, че Годжи е бил отгледан от бабите и дядовците си, докато майка му и баща му са били студенти. Те ще разкрият и кой е бил най-трудният период в живота на сина им. „За нас Годжи по телевизията няма нищо с нашия Гошо”, споделя бащата Милчо. Дали Годжи е готов за ново семейство, ще стане ясно тази събота по bTV.

За първи път зрителите ще видят и най-голямата гордост на музиканта – неговите синове Цветомил и Волен. Те ще разкрият, че от няколко години Годжи живее с големия си син – Цветомил. Как се справят с домакинството двамата мъже, зрителите ще разберат от „Търси се”.

Меги и Нели ще срещнат музиканта и с неговия  по-малък брат – Иво. Какъв е Годжи в очите на близките си, кои са неговите най-големи недостатъци и как се чувства музикантът на този етап от живота си, зрителите ще разберат тази събота от 11 ч. в „Търси се” по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !