Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Вили Сечкова повдигна завесата за личния си живот

отпечатай новината

07.02.2011 17:30 | Видян 6997 пъти

Вили Сечкова повдигна завесата за личния си живот

Днес в студиото на „Денят е прекрасен” специален гост на Ива и Васко беше чаровната водеща Вили Сечкова. Тя разказа на водещите за професионалните си успехи и повдигна завесата на живота си извън екрана.

„Отдавна исках да направя такова предаване, каквото е „В джаза събота вечер”. Хвърлих се сама, като имах и други концепции и идеи, но bTV се спряха точно на него. Истината е, че искам да покажа на гостите си, че не е нужно да се приемат толкова насериозно и да ги провокирам да  извадят по-забавната си страна”. Вили сподели още, че не е имала трудности с  гостите си.

Блондинката разкри пред Ива и Мавриков, че е изключително щастлива от това, че съумява да съчетае професионалните си ангажименти и грижите за малки си син Александър. „Много е трудно да разпределиш времето си между работата и семейството. Радвам се, че аз открих баланса. Имам много строг график, който спазвам стриктно, за да мога да отделям достатъчно време за любимите ми същества”. Вили призна, че много би искала да има второ дете, но иска да изчака Александър да порасне и да стане на поне три години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !