Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Учат Ники Кънчев как да отвори чакрите си

отпечатай новината

08.02.2011 18:00 | Видян 4226 пъти

Учат Ники Кънчев как да отвори чакрите си

В сряда вечер, 9 февруари, първи на стола на богатството ще седне най-младият участник за този сезон Петър Лещов на 23 години. Находчивият пловдивчанин е запален футболен фен и има своя фирма за интернет маркетинг и уеб дизайн. Макар и твърде млад, Петър ще впечатли зрителите с изключителна обща култура и интелект.

Светла Ганчева, също от града на тепетата, ще тества своите познания и логическа мисъл втора утре вечер  Светла е на 48 и работи като коректор във вестник „Марица” повече от 20 години. Интересната дама членува в неформална група „Сексът и града – 2”, като заедно със своите приятелки се превъплъщава в образите на героините от популярния сериал, стараейки се да направи живота си по-цветен и предизвикателен.

Щурата пловдивчанка ще демонстрира пред водещия на „Стани богат” специални упражнения за релакс и отваряне на чакрите, наставлявайки го той самият също да ги практикува в ежедневието си. Очарован от уменията на своята гостенка, Ники Кънчев ще се опита да се освободи от стреса още по време на самото предаване.

Синоптикът Ивайло Славов е третият атрактивен състезател в интелигентната игра за тази седмица. Той е на 44 години от София и осигурява метеорологичните прогнози за почти всички печатни издания у нас, както и метеорологични анимации за няколко от водещите телевизии в страната.

Играта на 35-годишната Лиана Стефанова от София зрителите на Нова телевизия ще имат възможност да видят в четвъртък вечер. Лиана е член на МЕНСА и работи като организатор на корпоративни събития, конференции и семинари за световните организации ООН и УНИЦЕФ. Освен че самата тя е шахматист и изкусен състезател по спортна табла, Лиана е и сестра на световната ни шампионка по шахмат Антоанета Стефанова. Една от мечите на Лиана е да създаде детски център, в който деца в неравностойно положение да получават безплатни психологически консултации.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !