Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

ДесиСлава:"Болно ми е, че не можах да оправдая доверието на хората"

отпечатай новината

08.02.2011 17:20 | Видян 11820 пъти

ДесиСлава:

ДесиСлава бе гост в „Открит микрофон” по радио „Сигнал плюс”. Там талантливата певица обясни отказа си от конкурса „Евровизия”. „Болно ми е, че не можах да оправдая доверието на хората и техните очаквания, и тяхната надежда. Изключително трудно казах Не.

Много ми беше тежко и болно, но за себе си съм права” – сподели ДесиСлава. Тя определи като свои фаворити Преслава и Поли Генова. „Надявам се, че това не е пърия и последния шанс. Догодина обещавам да участвам, ако ме поканят разбира се” – с надежда заяви Деси. „Имам готови песни, но не са в стилистиката на Евровизия. Имаше време за скалъпване на нещо набързо. А според мен сериозните и професионални неща не се правят така. Мислех, че все още хората не са готови да поканят поп фолк певица.”

Другата тема на разговора беше музикалната телевизия „DSTV”, която певицата основа преди половин година. „Вече имаме професионален екип и много добра техника, за да правим собствена продукция” – похвали се ДесиСлава.

В отговор на въпросите, свързани с официално представяне на канала, собственичката бе категорична - „Докато не постигнем каквото искаме, няма да има представяне на телевизията, нито пък честване на рожден ден... когато сме доволни от себе си – тогава! Сега трябва да се наблегне на работата!”
ДесиСлава разкри, че има готови 6 или 7 песни, но се чуди коя да пусне. Първа ще бъде песен, изпята преди повече от 10 години от Орхан Мурад. Името на парчето ще е „Пленница на любовта” и съвсем скоро ще бъде по радиата. Деси предвижда и клип.

снимка:Красимир Танев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !