Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Елена Папаризу стартира европейското си турне

отпечатай новината

09.02.2011 15:20 | Видян 6407 пъти

Елена Папаризу стартира европейското си турне

Една от най-големите гръцки звезди – Елена Папаризу, избра най-актуалния нощен клуб - Night Flight, за да даде началото на европейското си турне. Красивата гъркиня представи песните от новия си албум Giro ap’ to oniro със запомнящо се шоу. Професионализмът й се оказа почти толкова респектиращ за стотиците гости, колкото и широката усмивка, впечатляващия глас и сценичната й харизма.

Преди Папаризу да излезе на сцената, една друга звезда  представи не по-малко   атрактивно шоу. Елена Паришева изпълни микс от най-големите си хитове, а балет „Магия“  й партнираха на сцената с оригинална хореография. Любимата на един от най-прогресиращите български футболисти  - Ивелин Попов, заслужи аплодисменти не само за изпълненията си, но и за елегантната си визия.

Кулминацията на вечерта настъпи толкова ударно, колкото и бе очаквана. Елена Папаризу поздрави гостите, като се обърна към  тях с „братя и сестри“и заяви от сцената колко щастлива е да бъде в България и да пее за  всички свои приятели.

Най-специалният от тях – Слави Трифонов, обаче бе възпрепятстван, за да поздрави Елена. Но пък друг мъж, един от собствениците на Night Flight – Петко Димитров, получи нейните поздрави за перфектната организация. Сред почитателите на огнената гъркиня бяха забелязани Нико Тупарев, генералният мениджър на Атика медия – Христос Христу, шефът на ЦСКА  Димитър Борисов, президентът на Локомотив (Сф) Николай Гигов, още известни бизнесмени и актуални красавици. Сред най-големите фенки на Папаризу се оказа и Златка Димитрова. Тя не спря да пее с любимката си и екзалтирано да подканя всички останали да сторят същото.

Най-развълнувана обаче бе почитателка, която успя да се качи на сцената и да пее с любимката си.  Фолк звездите Джена, Славена, Ерик останаха до края на шоуто. 

На 28 февруари други големи звезди ще изнесат концерт в Night Flight – диско легендите Hot Chocolate.
Гостуването на актуални имена от световната музикална сцена в клуба се превръща в традиция, която ще продължи през цялата 2011-та година. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !