ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Айдълът Тома чества за първи път Свети Валентин заради Албена

отпечатай новината

14.02.2011 10:20 | Видян 4301 пъти

Айдълът Тома чества за първи път Свети Валентин заради Албена

 „За първи път ще празнувам Свети Валентин. С кого ли? Как с кого? С Албена!” Това си призна без грам колебание победителят във втория сезон на Мюзик Айдъл Тома вчера в мол „Галерия Пловдив”. Досега той с приятели е почитал Свети Трифон Зарезан. Любовта му към Албена Михова, с която направиха незабравими дуети във второто издание на „Великолепната шесторка”, по категоричен начин е сменила приоритетите му. Още по категоричен беше Тома по отношение на Евровизия: „Не, няма да участвам, заяви рокаджията”. Макар и да не взе участие, Албена беше плътно залепена до Тома в поредната му изява в Пловдив. Целувки и милувки разменяше през цялото време влюбената двойка. „Ние сме много ангажирани и още не сме решили къде ще празнуваме Свети Валентин. Като начало на 14 февруари сутринта ще започнем от предаване в btv и после ще му мислим”, каза на свой ред Албена.

Тома пристигна в Пловдив заедно с втората във конкурса Мюзик Айдъл Нора за специален купон, който екипът на мол „Галерия Пловдив” подари безплатно на своите безбройни клиенти за предстоящия празник на влюбените Свети Валентин. Нора и Тома буквално разцепиха тавана на многоетажния търговско-развлекателен комплекс с невероятните си гласове и страстни изпълнения, които накараха публиката да заиграе. А после ръцете им се откачиха от писане на автографи. В истинско шоу се превърна състезанието за многото награди на мола и „Сиенит холдинг”.  Възрастни и деца танцуваха, пяха и отговаряха на въпроси, което им донесе отбрани марки вина, ваучери за ледената пързалка, за стената за катерене, за боулинга. Като на истински конкурс три аматьорки  – случайно избрани от публиката, пяха любими български хитове заедно с шоумена и илюзионист Боби шоу. Голямата награда, излъчена не без участието на публиката, на „Сиенит холдинг”- уикенд за двама в хотел в Банско, спечели Петя Филипова, търговски представител от Пловдив. Тя не е професионален певец, призна си, че си тананика обикновено у дома, и че много обича родопските и македонските народни песни. „Ние само минавахме след пазаруване от тук, където беше шоуто, и решихме да се спрем за мъничко”, каза щастливата Петя.

Купонът по случай 14 февруари не свършва с това шоу. На 13 февруари от 12 часа в източния атриум на мол „Галерия Пловдив” клиенти и гости тропват хорце с ансамбъла за български народни танци „Гео Милев” при Община Пловдив. И отново спектакълът е безплатен.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !