Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Захарни изкушения и признание в любов този уикенд в Yalta Club!

отпечатай новината

15.02.2011 14:20 | Видян 2196 пъти

Захарни изкушения и признание в любов този уикенд в Yalta Club!

Цялата седмица е белязана от романтика, червени сърчица, много количество шоколад и всичко това опаковано с много любов. Като завършек на това море от приятни емоции, този уикенд съм ви подготвила от всичко по много!

В петък 18 февруари, може да разчитате на мен за хубавата музика и сладките моменти с PLAY IN SUGAR FACTORY, с подкрепата на световното парти уиски J&B. Ще бъда превърната в истинска, приказна фабрика за сладкиши. Бонбоненото приключение започва в познатия ни час. Началото му ще бъде дадено от Niko Valt. Той ще плейне първия диип хаус трак, след него Marsel Rohas ще продължи в същата линия преди голямото избухване. Час след полунощ зад музикалните миксери ще се появи главният „сладкар” на захаросaното ни преживяване, а именно GABRIEL. Той ще ни забърка многоетажна „торта” от house, deep house, tech-house, minimal и techno звук. Гарнирана с невероятни вокали и сладострастна музика в тях. Дрес кодът този път е многоцветно и шарено. Всеки, който доведе трима приятели, ще участва заедно с тях в томбола, за ваучер предоставен от COFFEE HOUSE.

Докато ни поливат със захар и бонбони в голямата зала, в Junior Suite ще имаме романтична среща с Great2MeetU в шеметната компания на Dessy Messy & Vityaz. Ще бъдем оплетени в музикална страст, шеговити нотки и завладяващ ритъм.

В събота 19-ти, е втората част на голямата ми любов – BLAME. Партито ще протече под мотото - True Love Never Dies. Заглавието е избрано не заради клишетата, определящи февруари като месецът на любовта, а заради силната любов, властваща над събитията от серията вече четвърта поредна година. Ще ви поднесем нова енергийна вълна от музика, визия и пърформанс начело с Liubo Ursiny. BLAME ще бъде отново разделен на две части. Организаторите и този път са дали най-доброто от себе си, като са ни подготвили куп изненади и музикални изкушения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !