Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бербо обеща още 20 гола

отпечатай новината

18.02.2011 13:30 | Видян 3588 пъти

Бербо обеща още 20 гола

Димитър Бербатов обеща да вкара още 20 гола за Юнайтед до края на сезона, пише Сън. До този момент българинът има 19 попадения във Висшата лига плюс 1 от мача Къмюнити Шийлд. Сър Алекс Фъргюсън поиска от него 30 гола, но Бербо е решил да вдигне още повече летвата - цели 40.

"За мен всичко върви добре този сезон, а ако вземем титлата, ще е още по-хубаво - каза Бербатов. - Тя е голямата ми цел. Ако през май сме с титлата и аз я вдигна, това ще е моят личен връх. Спечелването на 19-ата титла е изключително важно за Манчестър Юнайтед. Много ми се иска да го направим заради Алекс Фъргюсън, който е тук от почти 25 г., а също за съотборниците ми и за феновете".

Междувременно агентът на Бербатов - Емил Данчев, вече преговаря за новия му договор. В неделя той провел първата си среща с изпълнителния директор на Юнайтед Дейвид Гил. Сегашният контракт на Бербо е до лятото на 2012 г. Настоящата му заплата от 120 хил. евро на седмица ще скочи на 208 хил. евро седмично, твърди в. Манчестър Ивнинг Нюз. Това прави по 10,8 млн. евро на година. Мениджърът на Юнайтед Алекс Фъргюсън увери наскоро, че въпросът с договора на нападателя ще бъде решен безпроблемно до края на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !