Георги Христов ще пее на откриването...

С грандиозен концерт на Георги Христов и симфоничния...

Този юли правилата вече не важат с...

Този юли правилата вече не важат! След рекордния успех на...

Зрителите на БНТ избират „Българската песен на Евровизия” на 23 февруари

отпечатай новината

18.02.2011 16:00 | Видян 3145 пъти

Зрителите на БНТ избират „Българската песен на Евровизия” на 23 февруари

Бляскавото шоу в зала 1 на НДК започва в 20.30 ч., само през първите дни бяха продадени повече от половината билети

Интересът пред касите за билети на НДК беше много голям още в първите дни след като бяха пуснати в продажба.  Грандиозният финал на 23 февруари за избор на  „Българската песен на Евровизия” предизвика в добрия смисъл „истерия” сред младата аудитория, тъй като концертът ще събере много и различни изпълнители, които няма как по друг повод да бъдат видяни и чути на една сцена. 

Бляскавото шоу в зала 1 на НДК започва точно в 20.30ч. и ще се превърне в най-голямото телевизионно музикално събитие на годината. Зрителите, които ще имат удоволствието да гледат на живо концерта ще станат свидетели на грандиозен спектакъл с българска музика. Телефонните линии за гласуване ще бъдат отворени с изпълнението на първата песен. До края на финалното шоу  зрителите  в залата и пред малкия екран ще изберат своя победител. Всеки глас на публиката е изключително важен, защото той ще е в подкрепа на българската музика и нейното развитие на европейската сцена.

За зрителския вот на живо в зала 1 ще се състезават: ГРУПА „032”, ПОЛИ ГЕНОВА, БОЯН МИХАЙЛОВ, D2, ЛАЗАР КИСЬОВ, ВЛАДО ДИМОВ, ЦВЕТЕЛИНА ЧЕНДОВА, RUTH,  УИКЕДА, МИЛЕНА СЛАВОВА, MONA,  СИМОНА СИВАНИО И СПРИНТ, 5-ТЕ СЕЗОНА, ЕМИЛИЯ ВАЛЕНТИ, JERIHON, STANNY BROWN feat. N.A.S.O, ЕЛМИРА КОСТОВА, JAKOB и ПЛАМЕНА ПЕТРОВА.

Гост музиканти ще  бъдат „Дърти пърчис”, „Tri O Five”, Мария Илиева , Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, тазгодишните представители от Румъния трио „Hotel FM” и „Бон Бон”. Зрителите ще гласуват по време на концерта в зала 1 на 23 февруари, а Академията ще гласува по-рано, на генералната репетиция. Общият вот ще определи победителя в „Българската песен на Евровизия”. Режисьори на шоуто са Станислав  Терзиев и Петър Дънданов, отговорен оператор е Здравко Ружев, а сценограф е Екатерина Христова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !