Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Емануела като Клеопатра, носи дрехите от празника на Софи

отпечатай новината

21.02.2011 11:40 | Видян 12770 пъти

Емануела като Клеопатра, носи дрехите от празника на Софи

В перфектна форма след двете операции – за премахване на херния и за разхубавяване на гърди – се появи фолкбомбата Емануела в столичния клуб „Версай”.

Светлооката певица изненада гостите на клуба с нова прическа, силно напомняща за визията на световноизвестната изкусителка Клеопатра. Бдителни наблюдатели обаче забелязаха, че Емануела, за разлика от много свои колежки, не се притеснява да се появява с едни и същи дрехи на светски соарета и по участия.

Дънките на изпълнителката, които привличаха вниманието с крилат череп на лявото й бедро, в съчетание с абсолютно същия бял колан бяха забелязани в началото на декември миналата година на рождения ден на Софи Маринова. Тогава Емануела се появи с половинката си Денис, който беше със същите дънки за пълен синхрон.

Колежката й Алисия, например, твърди, че повече от два-три пъти не повтаря един и същи сценичен тоалет, и то в различни градове. Сред фолкзвездите има и такива, които избягват да обличат втори път една и съща дреха на светски сбирки и по участия.

Снимка: Versai

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !