На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Андреа Баника лекува гърло с греяна ракия

отпечатай новината

22.02.2011 12:40 | Видян 5629 пъти

Андреа Баника лекува гърло с греяна ракия

Нашенска ракия с марка „При Яфата” спасила румънската звезда!
Изпълнителката на супер хита Love in Brasil, която тези дни промотира у нас най-новия си албум Best of, загубила гласа си докато пътувала към София. Въпреки че певицата се натъпкала с лекарства по пътя, когато пристигнала, тя все още не можела да говори. За това никак не се двоумила, когато по време на вечерята в ресторант „Модерната Яфа”  й предложили да пробва греяна ракия, с която да излекува гърлото си.

Само след първата чашка от изпитаната рецепта певицата върнала гласа си. След това Андреа Баника с удоволстие  хапнала от любимите си морски специалитети. От  ресторант „Модерната Яфа” я изненадали с огромно плато, което включвало разнообразни  деликатеси – скариди, калмари, октоподи, омари.

Румънката опитала ципура приготвена на сол и останала възхитена от нашенската салата - домати с биволско сирене. Единственият каприз, която чужденката проявила е да няма магданоз и копър в ястията й. Оказало се, че певицата е алергична към всякакви зелени подправки.  Въпреки строгия режим, който спазва, Андреа Баника се изкушила и пробвала сладка баница. Тя толкова и се усладила, че на другия ден се върнала специално за нея в ресторанта.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !